Dimecres, 6 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca acollirà el 28 d’octubre la Nit de les Religions

L’objectiu és fomentar el coneixement mutu entre les diverses confessions religioses que conviuen a Vilafranca

El Grup de Diàleg Interreligiós i Interconviccional (GDI), amb el suport de l’Ajuntament de Vilafranca, ha organitzat pel 28 d’octubre la Nit de les Religions per fomentar el coneixement mutu entre les diverses confessions religioses que conviuen a Vilafranca.

La Nit de les Religions començarà amb un acte inaugural a les 12h a l’auditori de VINSEUM amb una ponència de Lola López, antropòloga, i la presència de les autoritats i representants de les diverses confessions. Durant la tarda hi haurà diverses xerrades i exposicions audiovisuals en els diferents centres de culte de la Vila.

Hi participen la Comunitat Bahá’í, la Comunitat Budista de l’Interésser, l’Església Evangèlica Baptista, l’Església de Jesucrist dels Sants dels Darrers Dies, la Mesquita de Vilafranca del Penedès, les Parròquies de Vilafranca i Sukyo Mahikari.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: