Dimecres, 6 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Santa Margarida i els Monjos torna a organitzar la Festa de la Transhumància

Santa Margarida i els Monjos torna a organitzar la Festa de la Transhumància

La 8a edició del tradicional esdeveniment arriba amb una programació farcida d’activitats per promoure la transhumància i els camins ramaders.

Els actes es duran a terme del 19 al 22 d’octubre i inclouran tres exposicions i diverses activitats vinculades també als programes Viu el Parc i Parcs en Concert de la Xarxa de Parcs de la Diputació. Els actes de la Festa de la Transhumància començaran dijous 19 amb un taller familiar de creació per fer un mòbil amb fulles decorades al Moli del Foix i l’endemà divendres s’ha programat una sessió de contes i animació infantil a la Biblioteca, a càrrec de Moi Aznar.

Dissabte es farà una visita guiada al Castell de Penyafort, a les 6 de la tarda, seguida d’un maridatge de vins i formatges que anirà a càrrec d’Andrew Ashurst, de Wine Aspects i d’un concert amb les cantautores Amaia Miranda i Ernest Bombí.

Excepte el tast, totes les activitats són gratuïtes tot i que cal inscripció prèvia a o al 699 287 539. El taller de fulles decorades la inscripció cal fer-la a .

Els actes centrals es duran a terme el diumenge 22 amb la celebració de la fira que es farà com és habitual davant del Punt d’Informació turística del mercat.

La mostra, que enguany arriba a la vuitena edició, inclourà un mercat i degustació de vins, caves, formatges i embotits. Durant tot el matí es podrà visitar també el mercat d’artesania i brocanters, així com una mostra d’ovelles dels pastors locals i l’exposició ‘El Camí ramader de Marina’. A més es faran activitats infantils relacionades amb el món pastorívol i amb la novetat del Joc Transhumant.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: