Dimecres, 29 de novembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Glòria Clota és nomenada directora dels serveis territorials d’Igualtat i Feminismes al Penedès

Els serveis territorials d’Igualtat i Feminismes s’establiran a Vilanova i la Geltrú, juntament amb Interior i Empresa i Treball

El Penedès ja ha assolit el desplegament dels vuit serveis territorials que el Govern va preveure el març del 2022, amb el nomenament de Glòria Clota com adirectora dels Serveis Territorials d’Igualtat i Feminismes al Penedès.

Glòria Clota és nascuda a Barcelona, i viu a Sant Sadurní d’Anoia (Alt Penedès) des de l’any 2007. És llicenciada en Psicologia per la UAB i té un postgrau en Estratègia i Competitivitat regional. A més, té formació en àmbits com el lideratge i la gestió d’equips, el disseny i gestió de polítiques públiques o l’impuls dels plans d’igualtat, entre d’altres.

La seva carrera professional en l’àmbit públic va començar fa 21 anys, i s’ha centrat majoritàriament en el desenvolupament de tasques relacionades amb la creació, cocreació i desplegament de polítiques d’ocupació i millora de les qualificacions, especialment en el marc de la formació i l’orientació professionals.

Tal com estava previst, els serveis territorials d’Igualtat i Feminismes s’han instal·lat a l’Auditori Eduard Toldrà de Vilanova i la Geltrú, on també hi ha les seus territorials d’Interior –el director de serveis territorials, Àngel Soteras, es va nomenar fa dues setmanes- i d’Empresa i Treball.

Estat del desplegament

Amb el nomenament de Glòria Clota com a directora de Serveis Territorials d’Igualtat i Feminismes al Penedès, la Delegació del Govern ja ha fet efectiu el desplegament de vuit serveis territorials propis. Abans de la primavera del 2024 està previst que es nomenin les direccions territorials de Justícia i Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: