Dimecres, 6 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
FranCisco Romero serà al barri Molí d’en Rovira en el marc de l’alcaldia de proximitat

FranCisco Romero serà al barri Molí d’en Rovira en el marc de l’alcaldia de proximitat

L’alcalde de Vilafranca, FranCisco Romero, continua la setmana que ve el projecte d’alcaldia de proximitat al barri del Molí d’en Rovira.

Després que a principis d’octubre iniciés el projecte al barri de la Girada amb una valoració molt positiva, l’alcalde visitarà el Molí d’en Rovira les tardes des de dilluns 6 fins al dijous 9 de novembre on estarà acompanyat per membres de l’equip de govern i de l’equip tècnic municipal. L’objectiu és acostar la política municipal a la ciutadania, treballar amb el veïnat la definició de millora de cada barri a partir d’una comunicació estreta i fluïda, copsar les problemàtiques i necessitats del barri així com rebre propostes i suggeriments de primera mà.

Amb aquest propòsit es posen a l’abast del veïnat diferents formats de comunicació perquè tothom pugui participar de la manera que se senti més còmode. L’alcalde també recupera la iniciativa de fer un cafè per a qui vulgui un contacte més individualitzat.

D’una banda, hi haurà dues trobades temàtiques obertes a tot el veïnat dimarts 7 de novembre sobre Projectes de millora i Seguretat i convivència i dimecres 8 de novembre sobre Projectes de millora i Espai públic. Les dues trobades tindran lloc a les 19h a l’Associació Veïnal del Molí d’en Rovira (plaça de Vilanova i la Geltrú, núm. 1).

El següent barri que visitarà l’alcalde serà el Poble Nou entre el 27 i el 30 de novembre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: