Dimarts, 5 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es presenta ‘El Llindar’, el joc que vol sensibilitzar sobre el sensellarisme

La Càtedra UNESCO d’Habitatge de la URV presentava al Consell Comarcal de l’Alt Penedès un joc que pretén sensibilitzar els joves sobre les dificultats que pateixen les persones sense sostre

La Càtedra UNESCO d’Habitatge de la URV presentava al Consell Comarcal de l’Alt Penedès un joc que pretén sensibilitzar els joves sobre la problemàtica i les dificultats que pateixen les persones sense sostre.

Es tracta d’una activitat basada en els jocs de rol de taula que pretén que joves a partir de 15 anys es fiquin a la pell d’una persona sense llar o en risc de ser-ho i experimentin les seves vivències i problemàtiques. A més, el joc també compta amb el rol de les institucions públiques i privades perquè els alumnes coneguin la manca de recursos a les quals han de fer front.

La presentació al CCAP comptava amb la presència del doctor Sergio Nasarre Aznar i de la doctora Núria Lambea, de la Càtedra UNESCO d’Habitatge de la Universitat Rovira i Virgili.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: