Dimecres, 6 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Es commemora el Centenari del Circuit de Vilafranca amb activitats culturals i enoturístiques

Es commemora el Centenari del Circuit de Vilafranca amb activitats culturals i enoturístiques

Aquesta iniciativa és possible gràcies a la col·laboració dels ajuntaments de Vilafranca del Penedès, de Santa Margarida i els Monjos i de Castellví de la Marca.

Es farà un ral.li de cotxes antics i d’època que comptarà amb la participació de 15 vehicles antics (fabricats abans del 1940) i més 50 vehicles clàssics (fabricats fins al 1992) vinguts d’arreu de Catalunya i amb un gran interès històric i automobilístic.
Dissabte de sis de la tarda a les vuit del vespre es farà una exposició dels vehicles antics a la rambla de Sant Francesc de Vilafranca.
Diumenge l’exposició dels cotxes antics a la rambla de Sant Francesc tindrà lloc de dos quarts de nou a dos quarts de deu del matí. A les 10h s’aixecarà landera de sortida del recorregut pel circuit des de l’Avinguda Tarragona, a l’alçada de la zona autocaravanes. Tot seguit, s’anirà per la carretera N-340a direcció Santa Margarida i els Monjos. A les 10 i vint minuts als Monjos tindrà lloc la presentació del circuit de Vilafranca del Penedès a càrrec de Lluís Hill. Desprès s’anirà direcció a La Múnia per la on es farà una visita a l’exposició a l’Ajuntament. I desprès tornda a Vilafranca amb arribada a Vilafranca i final de la volta al circuit de Vilafranca del Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: