Dimarts, 5 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Noia visita el Reus, en la cinquena jornada de l’OKLliga més ajustada del últims anys

Diumenge, a les 12:30h, el Noia juga a la pista d’un Reus que ve de sumar un punt a Alcoi. Els sadurninencs, optimistes, després de l’empat contra el Barça.

Aquest cap de setmana es viurà la cinquena jornada de la que podriem considerar l’OKLliga de les sorpreses. Agafant la classificació, a simple vista ja sorprèn veure un equip recent ascendit, com el Sant Just, líder conjuntament amb el Barça.

Els blaugranes, un equip més terrenal del que ens té acostumat, arran de la reducció pressupostària al club, sembla que tindran una gran competència aquesta temporada. Els equips de la lliga s’han mogut amb intel·ligència al mercat i han pujat el nivell. També trobem els clàssics, com el Noia, un equip que enguany promet donar guerra. Així ho demostren els resultats.

Els sadurninencs sumaven un punt en la visita del Barcelona a l’Ateneu el passat diumenge. Un duel competit, amb alternances al marcador, i que es va tancar amb el 2-2, gràcies a un gol d’Ivan Morales a 40 segons pel final. El Noia oblidava així les males sensacions de la derrota a Girona, un resultat que també demostra que cap partit serà fàcil aquesta temporada.

Precisament, Pere Varias parlava de l’empat a 3 del Reus a la pista de l’Alcoi. El rival del Noia aquest proper diumenge, suava de valent per sumar un punt. `Primer Sergi Aragonès, i Diego Rojas al segon temps, capgiraven el gol inicial de Manel Hernández. El Reus tornava a anar a remolc després del doblet de Gonzalo Pérez. I finalment els de Jordi Garcia signaven el 3-3 amb un altre gol de Sergi Aragonès.

Així doncs, diumenge a les 12:30h, el Noia visitarà la pista del Reus, per intentar tancar de forma positiva aquest petit tourmalet, que s’iniciava la setmana passada amb el partit contra el Barça.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: