Dimarts, 5 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Festival Clownic rep unes 10.000 persones a Torrelles de Foix

Unes 10.000 persones han gaudit aquest cap de setmana del festival Clownic a Torrelles de Foix, que enguany ha combinat la cultura tradicional, l’artesania i la diversió del teatre al carrer.

Entre divendres i diumenge, el municipi penedesenc ha acollit nombrosos espectacles, en especial el concert del grup musical per a públic familiar El Pot Petit, que ha omplert de gom a gom la carretera de Pontons.

L’alcalde de Torrelles de Foix, Sergi Vallès, ha valorat de manera positiva aquesta nova edició del festival, que pretén arribar a tots els públics i potenciar, a la vegada, el turisme gastronòmic i artesanal del municipi.

En un comunicat a les xarxes, el propi Vallès ha agraït la tasca del personal del consistori i les entitats municipals, que han organitzat els actes i les exposicions, en especial al Ball de Diables de Torrelles de Foix, que s’ha ocupat aquests tres dies de la barra del festival.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: