Dimarts, 5 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El FC Vilafranca cau a l’Escala i suma la tercera derrota seguida

L’equip encadena tres partits seguits perdent, en els quals ha encaixat 8 gols i només n’ha fet un. Comencen a preocupar les sensacions.

El FC Vilafranca segueix sense reacció en els partits com a visitant. Aquest diumenge a l’Escala, l’equip queia per un contundent 3-0. Novament van tornar els fantasmes de Tona, amb una imatge molt pobra de l’equip. Especialment preocupant va ser la nul·la capacitat d’incomodar la defensa rival.

Per l’Escala va ser clau l’actuació d’un mític com Jordi Xumetra, autor de dos gols.

Al minut 14 els del Baix Empordà van anotar l’1-0, marcador que es va mantenir fins gairebé el final del partit. Tota opció de somiar, com a mínim amb un empat, es va esvair al 73, quan Xumetra tornava a castigar, amb el un altre golàs, per situar el 2-0.

Només 5 minuts després arribava la que semblava ser la sentencia definitiva: el 3-0 de Josué Prieto.

Sense temps per lamentacions, el Vilafranca tornarà a la feina dimarts per tal de preparar el partit de diumenge, a les 12h, al Municipal contra el Vilassar. Es veuran les cares dos dels equips ressucitats amb l‘ampliació de Tercera.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: