Dimecres, 29 de novembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El Consell Comarcal ha organitzat una jornada enogastronòmica d’intercanvi per a empreses

El Consell Comarcal ha organitzat una jornada enogastronòmica d’intercanvi per a empreses

El Castell de Penyafort va acollir una jornada d’intercanvi ‘speed tasting’ per a les empreses agroalimentàries de la Xarxa de Productes de la Terra i els establiments de la Ruta del Penedès

La jornada estava organitzada pel Servei de Promoció Econòmica del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, el Consorci de Promoció Turística del Penedès i el portal Gastroteca.cat de la mà de l’empresa Caram, Caram!. També hi va col·laborar l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos i va rebre el suport de la Xarxa Productes de la Terra de la Diputació.

L’objectiu de la jornada era generar noves oportunitats de negoci i fomentar el consum responsable dels productes de proximitat a la comarca.

Amb la dinàmica del ‘speed tasting’, les empreses de la Ruta del Vi tenien 15 minuts per conèixer cadascuna de les empreses agroalimentàries i els seus productes: oli, embotits, cervesa, cafè, suc de raïm, formatges, horta, melmelades, torrons i carquinyolis.

Amb aquesta iniciativa, els organitzadors volen impulsar que els productes de la terra arribin als cellers, restaurants i allotjaments turístics que aposten per oferir als seus clients productes locals i de qualitat, incorporant aquests productes a les experiències turístiques que cadascun d’ells ofereix com a empresa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: