Dimecres, 29 de novembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Casal no dona opció al Viladecans, en el millor partit de l’equip aquest curs

Triomf dels vilafranquins per 98 a 75, en un partit que van dominar amb claredat des del segon quart. Aquest dissabte a les 19:30h, derbi entre Gelida i Casal.

L’equip sènior del Casal, a Segona Catalana, sumava un important i contundent triomf aquest diumenge al vespre superant el Viladecans per 98 a 75, en un partit que va arrencar amb una hora de retard.

Un duel competit i molt igualat durant el primer quart, en què els dos equips van mostrar un gran ritme anotador. Els vilafranquins aconseguien estirar el resultat una mica el marcador al final del primer quart, amb el 29 a 23.

Especialment decisiu va ser el segon quart, en què el Casal va fonamentar gran part de la victòria d’aquest diumenge. Parcial inicial de 18 a 7, que fixava una distància de +17, amb 47 – 30, en només quatre minuts del segon quart.

L’explosió anotadora del Casal es va traduir en un resultat al descans de 62 a 44.

Amb el partit controlat, la qüestió era mantenir a ratlla el rival i no deixar anar la victòria. I així va ser, l’equip no va fallar i va seguir treballant per segellar el triomf final. Tot i fregar els 30 punts d’avantatge a l’últim quart, el partit es tancava amb el 98 a 75.

Al Casal, destaca actuació d’un bon grapat de jugadors. 18 punts per a Oriol Florentín, que ja sembla oblidar els problemes físics, i quatre jugadors més amb dobles figures en anotació: Lluís Rosell amb 16, Arnau Nieto amb 12, i Xavi Luiz i José Luna, cadascun amb 11.

L’equip tanca la jornada 5è, amb 3 victòries en 5 partits, i s’instal·la en la zona tranquila de la taula, seguit del Gelida, amb el mateix balanç, i que aquesta jornada guanyaven l’AESE B per 62 a 67.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: