Dilluns, 15 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest cap de setmana se celebra la 45ena Festa del Most de Castellví de la Marca

Aquest divendres la festa comptarà amb una Timbarada a dos quarts de nou de la nit i un correfoc que començarà un quart de deu.

Dissabte a les sis de la tarda té lloc la cercavila del Most i a quarts de vuit s’inaugurarà la Fira Enogastronòmica a la rambla Llibertat amb degustació dels caves i vins dels principals cellers del municipi, així com degustació de platets elaborats pels restauradors de Castellví de la Marca i restaurants convidats, i paradetes d’artesans. I diumenge al migdia hi haurà una mostra de balls populars a la plaça Nova. A les cinc de la tarda Trobada de Pals commemorant el 10è aniversari del ball de pastorets i 20è aniversari del ball de bastons de la Múnia. I a les nou de la nit Trobada de dracs i cercavila.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: