Divendres, 8 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un Vilafranca optimista té l’oportunitat de sumar el tercer triomf consecutiu a Tona

L’equip ve de sumar dues victòries seguides i vol seguir creixent pas a pas. Ràdio Vilafranca i Penedès Televisió oferirà el partit diumenge, a les 12:30h.

Foto de @FCVilafranca (Twitter /X)

El FC Vilafranca visita el Tona aquest diumenge a les 12:30h després de protagonitzar un debut a la lliga perfecte. Dos partits, dues victòries i dues porteries a zero: el bagatge de l’equip és immillorable. Però aquest cap de setmana els penedesencs tindran davant seu un altre equip de moment imbatut, i que aquesta temporada s’ha reforçat amb l’objectiu de convertir-se en un dels agitadors de la categoria.

El Tona compta els seus partits per victòria: 3-2 contra el Girona B i 0-2 contra l’Escala el passat cap de setmana.

També sumen dos triomfs els de Santi Triguero, que dissabte guanyaven el primer partit a casa de la temporada, imposant-se per 1-0 al Reus Reddis, gràcies a un gol de penal de David Toro al minut 17, i fa dues setmanes estrenaven la lliga guanyant la Rapitenca.

Aquest dijous l’equip realitzava l’última sessió d’entrenament, abans del duel de diumenge. Bon ambient i somriures, sota l’atenta mirada del cos tècnic, que ja rumiava les claus per treure un bon resultat a Tona.

D’aquestes primeres setmanes al capdavant de l’equip el tècnic té clar el que més li agrada d’aquest Vilafranca.

Ara mateix el Vilafranca és una pinya, l’inici de temporada està sent ideal i les aigües semblen estar calmades per primera vegada en molt de temps al club. Ahir, per cert, mentre l’equip entrenava, la plana major de l’entitat celebrava reunió de junta.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: