Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Aguait arriba a Sant Sadurní, amb activitats per recuperar el contacte amb l’element natural

El CEPVI -Centre d’Estudis del Paisatge Vitivinícola- juntament amb el Consell Comarcal de l’Alt Penedès, els ajuntaments del Camí del Riu

Entre els quals el de Sant Sadurní, i la Fundació Pinnae aquest estiu ha posat en marxa el projecte ‘La Cultura de l’Aigua’, una iniciativa que pretén posar el focus en l’aigua, l’estat del recurs natural, la seva gestió i les diverses opcions per millorar la situació d’emergència que patim.

S’ha unit esforços amb l’Escola de Disseny Elisava i el Màster d’Arquitectura Efímera i Espais Temporals que ha realitzat la construcció d’un element d’arquitectura efímera, enguany anomenat Aguait que funciona de reclam per convidar a acostar-nos a la vora del riu, recuperar el contacte amb l’element natural i provocar un moment d’observació de l’estat real del nostre entorn.

A més, aquest element és una plataforma per acollir activitats de tots tipus, xerrades històriques, debats tècnics, excursions, lectures de contes, concerts acústics o recitals. L’Aguait serà a Sant Sadurní de l’1 al 17 de setembre, després d’haver passat ja per Mediona, Sant Quintí de Mediona i Sant Pere de Riudebitlles, per acabar el seu recorregut amb activitats a Subirats i Torrelavit.

Les activitats es faran a Can Mas de la Riera;. El punt de trobada serà l’Aguait, instal.lat al bosc del costat del pont, des d’on es traslladaran a l’espai de cada activitat, per reconèixer els diversos punts d’interès del meandre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: