Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La nova escola de La Granada hauria d’estar funcionant el segon trimestre d’aquest curs

Dimecres es va fer al Vendrell, que acull la seu dels Serveis Territorials d’Educació de la Vegueria, l’acte institucional d’inici del curs escolar.

Així va explicar-ho el director dels serveis territorials d’Educació al Penedès, Josep Maria Colomé, en la presentació de l’inici del curs escolar que ahir es va fer al Vendrell.

Acompanyat del Delegat del Govern al Penedès, David Alquézar, entre altres temes Colomé va parlar de la nova escola Jacint Verdaguer, a La Granada, que ha patit un endarreriment important en la seva execució i que per tant encara no ha pogut entrar en funcionament.

Després de recordar que l’empresa que feia les obres va fer fallida amb els treballs a mitges, i que es va acabar traspassant el contracta a una altra, Colomé ha apuntat que no poden donar una data concreta d’obertura de l’escola. Considera però, que el segon trimestre d’aquest curs ja hauria d’estar en funcionament ja que només falten connectar els subministraments.

La roda de premsa ha servit per explicar també en quin punt està el desplegament dels Serveis Territorials d’Educació, que s’ubiquen al Vendrell, on actualment ja hi treballen unes 35 persones.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: