Dilluns, 15 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Imma Badell, Josep Maria Feliu, Imma Galofré, Arnau Martí i Iris Serra, administradors de la FM

Aquesta tarda s’han presentat els nous administradors de la festa major de Vilafranca. Són Imma Badell, Josep Maria Feliu, Imma Galofré, Arnau Martí i Iris Serra.

Aquest dilluns a la tarda s’han presentat els nous administradors i administradores de la Festa Major de Vilafranca. Són Imma Badell, Imma Galofré, Iris Serra, Josep Maria Feliu i Arnau Martí. L’alcalde, Francisco Romero, apuntava com tots ells eren la seva primera opció i com d’important era haver-los anomenat tant d’hora. De fet, és l’administració més primerenca.

Imma Badell té 44 anys, és la directora de l’escola Pau Boada, va ser membre del Ball d’en Serrallonga i apunta que és conscient que li ve un any intens.

Imma Galofré té 26 anys, és mestra d’educació primària al Cristòfor Mestre i ha participat al Ball dels Pastorets. No li va sorprendre la proposta.

Iris Serra té 49 anys, és metgessa i ha format part del Ball de Figuetaires. Gairebé no s’ho va haver de pensar.

Josep Maria Feliu té 51 anys és historiador i ha participat en diversos balls i entitats relacionades amb la festa major. Destacava també la importància d’haver estat escollits aviat.

Finalment Arnau Martí té 29 anys, és consultor de sistemes informàtics, ha participat en diferents balls i és l’actual secretari dels Castellers de Vilafranca.

El quintet organitzatiu serà nomenat en el ple del mes d’octubre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: