Dimarts, 5 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Encara és oberta la convocatòria per presentar candidatures al premi Mònica Hill d’aquest 2023

Encara és oberta la convocatòria per presentar candidatures al premi Mònica Hill d’aquest 2023

En aquest cas és la segona edició, i l’1 de novembre és el darrer dia per presentar-ne candidatures. El premi està dotat amb 1.500 €, la mateixa quantitat que l’any passat.

Recordem que el premi vol reconèixer la tasca de col·lectius i persones de la Vegueria Penedès que treballen des de l’anonimat en pro d’ajudar en aspectes socials, solidaris i/o mediambientals, per donar-los visibilitat i agrair la generositat i l’entrega de la tasca duta a terme, promocionar-la i ajudar amb una aportació econòmica.

L’any 2022 es va premiar al Sindicat de Llogateres amb 1.500 €, per la tasca de donar suport a les famílies desnonades i donar-los allotjament en pisos de la Sareb al barri de la Girada de Vilafranca. Els diners han servit per garantir l’enllumenat autònom mínim, per als pisos on viuen 4 famílies desnonades que no tenen llum.

També es va premiar a l’agrupament escolta i guia la Canadenca, amb un accèssit de 500 €, per donar suport a l’organització de la festa de l’Espirallada, al barri de l’Espirall de Vilafranca.

Les candidatures que vulguin presentar-se al Premi Mònica Hill del 2023, ho poden fer de forma telemàtica al correu electrònic o a la bústia del local de les entitats l’Escorxador de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: