Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Xicots descarreguen el segon 4d8 de l’any pel seu aniversari

El proper compromís dels Xicots és aquest dissabte a Sitges on volen seguir rodant el carro gros

Els Xicots van celebrar dissabte la diada del seu 41è aniversari a la plaça Jaume I, acompanyats dels Bordegassos de Vilanova i la Colla Jove dels Castellers de Sitges.

Els Xicots van obrir plaça amb el quart 7 de 7 de l’any, que van completar amb diverses estrenes. En segona ronda van encarar el gran objectiu: el carro gros. Després d’un peu desmuntat a nivell de terços, els Xicots el van enlairar amb decisió. Eufòria en descarregar, doncs, el segon 4d8. Per finalitzar les rondes de castells, van tornar a completar el 5 de 7, l’onzè de la temporada.

Els Bordegassos de Vilanova van fer un intent de 4 de 7 amb l’agulla, el 4 de 7, el 3 de 7, el 5 de 7 i el pilar de 5 i la Jove de Sitges va completar el 4 de 7 amb l’agulla, el 4 de 7, el 3 de 7 i el pilar de 5.

El proper compromís dels Xicots és dissabte dia 30 a Sitges on volen seguir rodant el 4d8.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: