Dimecres, 29 de novembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Trinitaris obre temporada amb ABCEDARI Solidari, un homenatge a Miquel Martí i Pol

Abcedari és una joia solidària que va escriure Miquel Martí i Pol amb la complicitat del seu amic personal Ramon Besora.

El llibre és un recull de 26 haikus, escrits per Miquel Martí i Pol a partir del mateix número de lletres de l’abecedari i amb la temàtica de la solidaritat com a fil conductor.
Seguint el camí de la lletra a la paraula i de la paraula al poema, Miquel Martí i Pol hi escriu l’alfabet secret de la solidaritat humana, creant un refugi pels somnis, on l’espai per creure amb els altres és la diferència.
L’exposició mostra 26 obres d’art entre pintura, fotografia, gravat, escultura i instal·lació i 26 textos literaris inspirats en cadascun dels haikus. Artistes i escriptors com Francesc Artigau, Eduard Arranz Bravo, Maria Barbal, Francesc Parcerisas, Carme Solé Vendrell, Pau Badell i Núria Martínez Vernis donen forma a aquest projecte expositiu itinerant que ha estat comissariat per Gabriel Serrano i produït pel Ministeri de Cultura d’Andorra. Dissabte 7 d’octubre a les 18h, s’oferirà una visita-taller adreçada al públic familiar. L’exposició es podrà veure fins al diumenge 22 d’octubre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: