Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Arrenca la temporada d’espectacles del Casal amb 16 obres de teatre, dansa, màgia i humor

La temporada s’avança un mes i incorpora teatre, esbart, humor, màgia, ballet i concerts

Aquesta setmana el Teatre Casal Societat La Principal ha presentat la nova temporada d’espectacles, que arrenca aquest setembre amb 16 propostes molt diverses. El punt fort de la programació és el teatre i hi haurà monòlegs amb Luis Zahera i Galder Varas, amb les entrades pels dos passis ja exhaurides, també es celebrarà la 6a edició del Festival Escena Penedès amb cinc representacions dels grups amateurs del territori i l’obra “Més enllà de l’hostal”, de Portals Escena de Calafell, guanyadora del Premi Rosa Florido; s’hi acollirà la darrera producció de comèdia dirigida per Ramon Madaula, “El Tigre”, i hi haurà un espectacle d’”Impro Show!” i una producció inspirada en Guimerà de la Xarxa de Teatres i Ateneus de Catalunya, entre d’altres.

Pel que fa a la programació infantil, la Junta Directiva considera que les propostes de La Xarxa de Cal Bolet i l’Auditori Municipal cobreixen aquest nínxol amb qualitat i posen el teatre a la seva disposició. A més, no descarten programar algun espectacle familiar durant el curs i continuen apostant per les projeccions mensuals del CineXic a la Sala Zazie Casal, que començaran el 29 d’octubre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: