Dimecres, 29 de novembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Aquest diumenge s’inicia la nova temporada d’espectacles de Cal Bolet i l’Auditori

Aquest diumenge s’inicia la nova temporada d’espectacles de Cal Bolet i l’Auditori

Com a novetat aquesta temporada s’ha habilitat un servei excepcional de bus, que farà un recorregut per diferents barris, per anar fins a l’Auditori els dies que hi hagi concert.

L’obra ‘Austràlia’ de la Sala Flyhard, que es podrà veure al teatre Cal Bolet aquest diumenge a partir de les 7 de la tarda. L’equipament acull durant tota aquesta setmana l’equip tècnic i artístic de la companyia Flyhard, resident al teatre, amb l’objectiu d’adaptar l’obra teatral per fer la gira.

La temporada de setembre 2023 a gener 2024 d’arts escèniques de Vilafranca es va presentar i posar a la venda el passat mes de juliol i arriba aquest inici de temporada amb les entrades exhaurides per als espectacles ‘Conspiranoia’, ‘Fitzroy’, ‘Instruccions per fer-se feixista’ i ‘El lleó vergonyós’. La compra d’entrades de la resta d’espectacles es pot fer online, a través de la web espectacles.vilafranca.cat i a la taquilla de Cal Bolet cada dijous de 6 a 8 de la tarda.

Aquesta temporada, i com a novetat, l’Ajuntament habilitarà un servei excepcional gratuït de bus d’anada i tornada els dies que es faci concert a l’Auditori. D’aquesta manera es vol facilitar l’accés del públic a l’Auditori M. Rosa Juncosa, amb un vehicle que farà un recorregut per diversos barris de Vilafranca. El bus farà un sol viatge d’anada i iniciarà el servei tres quarts d’hora abans que comenci l’espectacle a la parada situada al carrer de Baltà de Cela cruïlla amb el carrer de Sant Sadurní. Un cop finalitzada la sessió, hi haurà un viatge de tornada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: