Diumenge, 24 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Àngels Dalmau publica ‘Vinyes de sang’, una novel·la negra sobre el món casteller

Àngels Dalmau publica ‘Vinyes de sang’, una novel·la negra sobre el món casteller

Àngels Dalmau conduirà la ruta literària ‘Sant Fèlix Negre’ en el marc de la Setmana del Llibre en català.

L’escriptora Àngels Dalmau, i actual regidora de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca, realitzarà una ruta literària pels lloc emblemàtics de Vilafranca que destaquen a la seva darrera novel·la Vinyes de sang, en una activitat que es troba en el marc de la Setmana del Llibre en català. La ruta es fa aquest divendres a partir de les sis de la tarda amb sortida des de la plaça de la Vila. Per les inscripcions cal adreçar-se a www.lasetmana.cat
Dalmau acaba de publicar ‘Vinyes de sang’, editada per La Campana, una novel·la negra sobre el món casteller ambientada al Penedès. Es tracta d’una història que se centra en un crim que té lloc a Vilafranca durant la Diada de Sant Felix, quan els Verds descarreguen un tres de deu amb folre i manilles. A partir de l’aparició d’un casteller mort, un equip d’investigadors haurà de descobrir què ha passat.
La presentació de la novel.la comptarà també amb la presència de l’alcalde de Vilafranca, Francisco Romero, i tindrà lloc el dimecres 13 de setembre a les set de la tarda a Cal Figarot.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: