Dimarts, 5 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Ajuts per al transport de persones amb mobilitat reduïda de l’Alt Penedès

Ajuts per al transport de persones amb mobilitat reduïda de l’Alt Penedès

El Servei de Benestar Social del Consell Comarcal anuncia la convocatòria d’ajuts destinats a facilitar el transport adaptat de les persones majors de 18 anys amb mobilitat reduïda

Aquests ajuts estan disponibles per a aquelles persones que estiguin empadronades a la comarca i que no disposin de mitjans de transport públic adequats o que no puguin utilitzar-los a causa d’impediments de salut.

El propòsit d’aquests ajuts és assegurar que les persones amb mobilitat reduïda puguin accedir als centres de dia de serveis socials, centres ocupacionals i centres especials de treball de manera còmoda i accessible.

El termini per a la presentació de sol·licituds és del 2 al 20 d’octubre d’aquest 2023. És crucial que les persones interessades presentin les seves sol·licituds dins d’aquest termini per a poder optar als ajuts disponibles.

Els ajuts es poden sol·licitar electrònicament des del portal de tràmits del Consell Comarcal. En aquells casos que no puguin tramitar telemàticament la sol·licitud hauran de presentar la sol·licitud al registre presencial del CCAP.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: