Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’inicia la novena i el cant dels Goigs, amb un fulletó que no inclou la imatge de l’estampa

Aquest dimarts, 22 d’agost, com marca la tradició litúrgica es va iniciar la novena en honor a Sant Fèlix, copatró de Vilafranca.

L’església era plena i enguany la calor més intensa que mai. Es va repartir el fulletó amb la lletra i la música dels goigs, però en aquesta ocasió sense la imatge de l’estampa. Durant nou dies es dedica una reflexió a partir del llibre ‘Deu raons per creure en Déu’ del periodista Oriol Jara. Mossèn Xavier Aymerich començava la novena del 2023 amb una salutació als cinc administradors.
En acabar la novena va ser el torn del cant dels Goigs, dirigits per Xell Montserrat.
I després el jove organista Miquel Leiba va ser l’encarregat d’interpretar les llibertats d’orgue. Com és habitual el primer dia de novena, un cop acabada mossèn Xavier Aymerich va baixar a la cripta on reposen les relíquies de Sant Fèlix acompanyat dels administradors del 2023, els administradors de l’any passat i representants de Gogistes Penedesencs per penjar un exemplar del fulletó d’enguany. Allà es poden veure també exposats els fulletons dels darrers anys. Ràdio Vilafranca i Penedès TV continuaran oferint en directe cada dia la novena, els goigs i les llibertats d’orgue.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: