Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Manel Atserà exposa al Fòrum Berger

Manel Atserà exposa al Fòrum Berger

L’exposició estarà oberta al públic al Forum Berger fins al diumenge 15 d’octubre.

L’Espai cultural Fòrum Berger exposarà les pintures de Manel Atserà, artista seleccionat pel jurat de l’edició del Firart 2022, que també estava representat per la Fundació Pinnae i que va acollir a 39 artistes de vàries disciplines.
Continuant amb el calendari d’exposicions programades per aquest any al Fòrum Berger el proper divendres, dia 25 d’agost, a les 19h tindrà lloc la presentació de la mostra ‘Dionís, el contacte de l’home amb el que la natura amaga’ de l’autor Manel Atserà a càrrec de Montse Juvé professora i crítica i historiadora de l’art.
Sota aquest el títol de l’exposició, Atserà ha volgut experimentar l’essència dionisíaca, un Deu que experimenta tot el que vol dir humà, un vaivé entre la foscor i la llum, entre la raó i l’irracional.
Manel Atserà va néixer a Vilafranca el 1972 i és llicenciat en Arts Plàstiques Superiors a l’Escola d’Art de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: