Dijous, 5 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els camins públics municipals d’àrees boscoses a Sant Sadurní estan tancats

S’hi prohibeix la circulació motoritzada fins dissabte.

L’entrada en el nivell 3 del Pla Alfa per risc d’incendis, el més extrem, suposa ordenar el tancament dels camins públics municipals d’àrees boscoses, previ Decret d’Alcaldia emès per l’Ajuntament de Sant Sadurní.
D’aquesta manera no es permet la circulació motoritzada per aquests camins, a excepció dels residents, i de les activitats que per la seva naturalesa resultin inajornables, i del serveis essencials, i de prevenció i extinció d’incendis.
Les restriccions van entrar en vigor el dimarts i s’allargaran fins a les 0h del dissabte.
L’Ajuntament fa una crida a la col·laboració i al compromís del conjunt de la ciutadania per evitar situacions de risc i a trucar immediatament al 112 en cas de veure una columna de fum
Així mateix, queda prohibit encendre foc en espais oberts. S’hi inclouen les barbacoes de les àrees d’oci i es restringeixen les activitats agrícoles que puguin generar risc d’incendi, així com les activitats forestals, entre d’altres prohibicions i limitacions establertes per la Generalitat de Catalunya.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: