Diumenge, 24 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
S’inicia el desplegament reglamentari de la Llei de la vitivinicultura amb la consulta prèvia

S’inicia el desplegament reglamentari de la Llei de la vitivinicultura amb la consulta prèvia

La consulta pública prèvia del Projecte de decret de desplegament parcial de la llei de la vitivinicultura ha començat aquesta setmana i estarà oberta fins el 24 de setembre.

L’accés a la consulta es pot fer des del portal Participa Gencat. Aquesta primera fase de consulta pública prèvia, que forma part del procés normatiu amb una durada prevista de 18 mesos, té per finalitat obtenir informació, opinió i propostes per tal de conèixer la valoració que l’opinió pública té en relació al sector vitivinícola català, així com, la dels diferents actors que hi participen en la producció, elaboració i comercialització del vi a Catalunya.

La modernització, la sostenibilitat completa, el desenvolupament, la innovació, la competitivitat i l’ordenació del sector vitivinícola en el seu conjunt són aspectes clau d’aquesta nova proposta normativa que desplega la Llei de la Vitivinicultura aprovada per unanimitat i amb l’ampli consens del sector. Amb aquest reglament es pretén adoptar un marc normatiu català consensuat amb el sector, a fi de donar cobertura a les seves necessitats reals.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: