Divendres, 22 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’Enològica acollirà 6 meses del Gimnàs Mestre Recasens per a les Eleccions de diumenge 23J

L’Enològica acollirà 6 meses del Gimnàs Mestre Recasens per a les Eleccions de diumenge 23J

S’ha decidit, davant les elevades temperatures previstes, traslladar les meses que hi havia al Mestre Recasens que no te cap tipus de refrigeració a un espai més adequats com és l’Enològica.

Un total de 28.235 vilafranquines i vilafranquins estan cridats a les urnes aquest diumenge per escollir els representants de la circumscripció de Barcelona al Congrés de Diputats i al Senat. Els14 col·legis electorals, amb un total de 44 meses, obriran a les 9 de matí i tancaran a les 8 del vespre.

Per a les eleccions de diumenge hi haurà un canvi respecte a les darreres municipals del 28 de maig, derivat de les altes temperatures de l’estiu. I és que les 6 meses situades al Gimnàs Municipal Mestre Recasens, al barri del Poble Nou, s’ubicaran a l’edifici de l’Enològica, al c/ Amàlia Soler, 29. Així doncs, l’Enològica comptarà amb un total de 10 meses, 4 que ja acollia més les 6 provinents del Gimnàs Mestre Recasens, ja que aquest local no disposa de ventilació suficient ni de cap tipus de refrigeració, tenint en compte l’època de l’any en que es desenvoluparà aquest procés electoral.

Des de l’Ajuntament de Vilafranca s’ha treballat per tal que els 14 local electorals disposin de la suficient ventilació i refrigeració, per tal que la jornada electoral es pugui desenvolupar en les millors condicions tant per als votants com per als membres que conformaran les meses.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: