Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Alt Penedès suma quatre mesos seguits de reducció d’atur

El mes de juny ha tancat també amb bones dades pel que fa als registres d’aturats.

En concret amb una taxa d’atur registral del 9% i amb 4.808 aturats, 86 menys que el mes anterior.
A Vilafranca la baixada ha estat de 29 persones menys als registres respecte del mes de maig, amb 1.880 aturats en aquests moments. A Sant Sadurní la baixada és de 8 persones i la xifra actual de 468 aturats. A Santa Margarida i els Monjos hi ha ara 384 aturats amb una reducció de 12 persones en relació al mes anterior. I Gelida es queda igual que al maig, amb 336 aturats.
En relació al conjunt de Catalunya i com acostuma a ser habitual a les portes de la temporada d’estiu, el juny ha estat positiu pel que fa a l’evolució del mercat de treball. Catalunya tanca amb 6.359 persones menys inscrites a les oficines d’ocupació. Així, ara hi ha registrades 329.744 persones a l’atur, el que suposa el nivell més baix des del 2008.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: