Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Policia Local impedeix 4 ocupacions il·legals al Centre i Espirall

En tots els casos, la col·laboració ciutadana, a través de trucada telefònica, ha estat clau

La Policia Local de Vilafranca va realitzar fa uns dies quatre actuacions per impedir ocupacions il·legals en quatre immobles particulars, concretament tres habitatges als barris del Centre i l’Espirall, i un local buit al Centre.

En tots els casos, la col·laboració ciutadana, a través de trucada telefònica, ha estat clau, ja que posar sobre avís la patrulla policial per acudir al lloc dels fets de forma ràpida permet fer les comprovacions i diligències posteriors per evitar nous intents d’usurpació de les propietats.

El regidor de Seguretat Ciutadana i alcalde accidental aquesta setmana, Ramon Zaballa, destaca l’esforç de la plantilla policial que “està incrementant la seva presència al carrer, reforçant el servei per prevenir conflictes i assegurar la seguretat ciutadana” i agraeix la col·laboració de la ciutadania en els avisos al cos policial, que “permeten combatre les accions il·legals i fets delinqüencials que es puguin produir a la vila”.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: