Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Banda de Música de Cardona ja ho té tot a punt per tornar a tocar a la Festa Major

El president de l’entitat, Narcís Mellado, explica que han preparat quatre concerts ben especials

Els administradors i les administradores de la Festa Major de Vilafranca van comunicar ja fa unes setmanes que la Banda de Música de Cardona tornarà a participar en la Festa Major de Vilafranca i aquest dijous a la tarda s’ha fet la presentació oficial de la banda amb la presència del seu president, Narcís Mellado, que ha explicat que han preparat quatre concerts especials.

Serà la setena vegada que els de Cardona vindran a la capital de l’Alt Penedès en els últims deu anys i tocaran, com sempre, a l’escola Sant Ramon de Penyafort els dies 29 i 30 d’agost a les sis de la tarda i a dos quarts d’una de la matinada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: