Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Exposició d’il·lustracions de Lluís Cadafalch, al claustre de Sant Francesc

Exposició d’il·lustracions de Lluís Cadafalch, al claustre de Sant Francesc

El proper dijous 20 de juliol, a les 20h, tindrà lloc al Claustre de Sant Francesc, l’acte inaugural de l’exposició d’il·lustracions de Lluís Cadafalch amb el títol “No haver-te conegut seria terrible

L’il·lustrador Lluís Cadafalch presentarà a la Sala fosca del Claustre de Sant Francesc un total de 20 peces inspirades en versos de diferents poetes catalans. Es tracta d’un projecte de recopilació de micropoemes, frases petites o petits textos il·lustrats de diferents autors contemporanis com Enric Casassas, Sònia Moll, Màrius Sampere, Dolors Miquel i Josep Pedrals entre d’altres, que Lluís Cadafalch utilitza com a material per a les seves il·lustracions. La col·lecció que es presentarà al claustre és un recull d’aquestes il·lustracions realitzades sobre paper i en un format de 70×50 cm on els versos troben el seu mirall en les il·lustracions.

L’acte inaugural comptarà amb la presència de la regidora de Cultura, Àngels Dalmau, i hi actuarà l’artista barcelonina Txell Sota. Actriu, dobladora, però també cantant. El 2016 va debutar discogràficament amb No sembles tu (KZoo Music, 2016), i ara, presenta Amor casa (Rocket Music, 2022), una segona entrega en què la doctrina filosòfica de l’humanisme convergeix amb les incongruències i els sensesentits que ha fet aflorar la pandèmia. El recital és gratuït i no requereix d’inscripció prèvia.

L’exposició es podrà visitar al claustre de Sant Francesc fins al 20 d’agost en horaris de dimecres a divendres de 17 a 20h i dissabtes i diumenges d’11 a 14h.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: