Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El Tennis Taula Vilafranca tanca una temporada de dues cares

El Tennis Taula Vilafranca tanca una temporada de dues cares

Mentre dos equips pujaven de categoria, el sènior masculí consumava el seu descens a la Segona Nacional, després de dos cursos a Primera i quedar-se prop de la Divisió d’Honor.

Gran temporada per a dos dels equips del Club Tennis Taula Vilafranca, que han aconseguit ascendir de categoria. El primer equip està composat per Chema Escudero, Olegario Alcalà, Yisong i Josep Martínez, i ha sumat un sotscampionat en la categoria de +50 al campionat d’Espanya celebrat a Zamora aquest juliol.

L’altre equip que puja de categoria està format per en David Aparicio, Alfred Juan, Antonio Álvarez, Antonio Baltanas i Xavier Silvestre.

A nivell individual, ha sigut una temporada estel·lar pel jugador Josep Martínez, que ha aconseguit les fites de Campió de Catalunya, Campió Estatal i Campió Individual d’Espanya en la categoria +65. També s’ha proclamat campió al campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques, junt amb els jugadors Quico Castells i Joan Sues.

L’equip format per Olegario Alcalà, Josep Martínez i Chema Escudero (d’esquerra a dreta) han quedat subcampions en la categoria +50.

Malauradament, l’equip sènior A posava fi a la seva aventura a la Primera Nacional i, després de dos anys, perdia categoria, retornant a Segona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: