Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El Sant Ramon celebra el seu festival d’estiu

El Sant Ramon celebra el seu festival d’estiu

En van prendre part una cinquantena de patinadors i patinadores. L’acte va tenir lloc a la Poliesportiva.

El dia 2 de juliol la Secció de Patinatge del Club Patí Sant Ramon va celebrar el seu Festival d’estiu. Una cinquantena de patinadors van omplir la pista del pavelló d’hoquei de Vilafranca en una tarda plena de bon patinatge.

A la primera part, es van presentar els esportistes que han obtingut els millors resultats d’aquesta temporada en representació del Club. Destaquen els èxits de les Parelles d’Artístic. La parella formada per la Mireia Altés i el Roger Saumell han estat Campions d’Espanya i Catalunya en categoria Sènior i la Gloria Penu i el Biel Pellisa campions de Catalunya Juvenil Promocional. En la modalitat de Solo Dance, destaquen Sara Lora i Martina Saumell, que van representar el club als Campionats de Catalunya Infantil i Júnior. A més d’això també van patinar la Irina Pellisa i el quartet escolar pels èxits obtinguts en la modalitat de lliure i grups xou.

A la segona part tot el club va representar la història de UP de Pixar. Totes les patinadores i patinadors del club van mostrar les millores obtingudes durant la temporada en coreografies de grup.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: