Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El regidor Ramon Zaballa s’entrevista amb al sotsdelegada del Govern a Barcelona

El regidor Ramon Zaballa s’entrevista amb al sotsdelegada del Govern a Barcelona

La reunió servia per posar sobre la taula la situació en temes de seguretat a la capital de l’Alt Penedès i mirar d’establir línies de treball.

El tinent d’alcalde de l’Àrea de Seguretat i Convivència de l’Ajuntament de Vilafranca, Ramon Zaballa, acompanyat del sotsinspector de la Policia Local, Joan Vich, van mantenir divendres una reunió de treball amb la sotsdelegada del Govern de l’Estat a Barcelona, Josefa Beltran.

L’entrevista s’emmarca en el conjunt de trobades de treball que el regidor està mantenint en aquestes primeres setmanes del nou govern municipal amb els responsables de la seguretat ciutadana arreu del territori i a la zona del Penedès en particular. A la reunió, el regidor i el sotscap de la Policia Local han aportat dades en relació a les memòries dels darrers anys de la Policia Local i s’ha acordat un pla de treball per revertir la percepció d’inseguretat que té la ciutadania en general arran d’alguns fets succeïts darrerament.

Zaballa valora molt positivament la trobada amb la sotsdelegada, així com les línies de treball acordades amb els assessors que han assistit a la reunió.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: