Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El Penedès habilitarà quatre punts d’atenció ciutadana, un per cada comarca de la vegueria

El Penedès habilitarà quatre punts d’atenció ciutadana, un per cada comarca de la vegueria

La Generalitat de Catalunya ha aprovat el Model d’atenció ciutadana de l’Administració i del sector públic amb l’objectiu de lluitar contra la bretxa digital en l’accés als serveis públics.

La proposta inclou la creació d’oficines d’atenció ciutadana centralitzada en cada Vegueria on, en un únic espai, es podrà fer qualsevol tràmit relatiu a l’Administració de la Generalitat.

En el cas del Penedès, està previst que s’habilitin puts d’atenció a cada una de quatre capitals de comarca: Igualada, el Vendrell, Vilafranca del Penedès i Vilanova i la Geltrú. A Vilafranca, el model d’oficina que es posarà en funcionament serà el d’una oficina d’atenció integrada, amb una persona responsable de cada un dels serveis de la Generalitat.

En aquest punt l’atenció serà personalitzada, i el personal que s’hi destini també farà les funcions de suport a la resta d’oficines que s’engegaran en format de punt d’atenció d’autoservei. En aquests espais, els ciutadans podran fer diversos tràmits a través de canals digitals, i des de l’oficina centralitzada es donarà el suport necessari a les persones que ho necessitin. L’objectiu és garantir l’autonomia de tothom més enllà del seu nivell de competència digital.

Actualment, des de la Delegació Territorial del Govern al Penedès s’estan definint els espais on s’ubicaran cada un d’aquests punts d’atenció.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: