Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca acull activitats al voltant de la Setmana de l’Energia

El Consell Comarcal de l’Alt Penedès i l’Ajuntament de Vilafranca amb el suport de Diputació de Barcelona i l’ICAEN, organitzaven una tarda de jocs i tallers per públic familiar.

Aquests dies Vilafranca està acollint diverses activitats emmarcades en la Setmana Europea de l’Energia. Per exemple, divendres es va fer una jornada lúdica la Rambla de Sant Francesc. El Consell Comarcal de l’Alt Penedès i l’Ajuntament de Vilafranca amb el suport de Diputació de Barcelona i l’ICAEN, organitzaven una tarda de jocs i tallers per públic familiar. Ho explica la tècnica del servei de medi ambient de l’ajuntament, Laura Carbó.

També s’hi podia trobar informació d’entitats com Som Energia, de la nova Oficina Comarcal de Transició Energètica (OCTE) i informació de les bonificacions municipals de l’Ajuntament de Vilafranca relacionades amb instal·lacions d’energia renovable. La Roser Romeu és la responsable de l’Oficina Comarcal de Transició Energètica i explica quina és la funció de l’oficina.

El proper 27 de juny, dins de la Setmana de l’Energia, tindrà lloc una xerrada sota el títol “Comunitats energètiques als polígons industrials de l’Alt Penedès”.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: