Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Solnegre porta un recital de música antiga al cicle Paraules als Claustres

El claustre de Sant Francesc acollia aquest cap de setmana l’espectacle “MIASMA. La pesta a Milà a l’any 1630”.

El recital de música antiga amb violí, baixó, tiorba i la representació teatralitzada de textos, descriu com es va viure el duríssim episodi amb les intervencions d’un actor que, entre les peces, encarna diferents testimonis de la crisi tot explicant les seves històries i sentiments.

Les peces de l’espectacle “MIASMA” són obres que, precisament, d’autors que moririen infectats en aquest desastre milanès de 1630. El cap del servei de cultura de l’Ajuntament de Vilafranca, Àngel Hom, explicava en què es va basar l’espectacle.

Tanmateix, Hom mostrava la satisfacció per l’assistència amb la participació d’un centenar de persones aproximadament per espectacle, tot i que enguany, algunes de les propostes són de pagament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: