Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Romero iniciarà el mandat amb els seus 8 regidors, i seguirà buscant acords d’estabilitat

Dissabte es constitueix el nou ajuntament de Vilafranca, i Francisco Romero ha desvetllat que espera ser escollit alcalde amb els seus 8 regidors tot i seguir mantenint reunions amb tots els grups

Aquest dilluns al matí a la seu del PSC de Vilafranca, Francisco Romero ha desvetllat la incògnita que hi havia sobre la taula des de la nit del 28 de maig. Si decidia tirar endavant un govern en minoria amb els seus 8 regidors, o arribava a acords amb alguna altra formació.

Romero doncs ha confirmat que dissabte serà investit alcalde amb el suport dels 8 regidors del PSC; però ha explicat que aquesta setmana continuen les trobades amb la resta de forces polítiques per anar treballant de cara a aconseguir acords d’estabilitat, ja siguin per temes puntuals o de caire més global. Ha valorat positivament les reunions fetes fins ara, i ha insistit que cal donar-se un temps per renovar contactes, teixir aliances i complicitats que puguin donar estabilitat.

Des del PSC consideren que ara és moment de tirar endavant el mandat amb la seva proposta de programa, deixant de banda el que ha anat passat aquesta darrera setmana.

El ple està convocat per aquest dissabte a les 12 del migdia, i Romero ja ha avançat que no donarà a conèixer el repartiment de les carteres municipals entre els regidors del PSC segurament fins dilluns o dimarts.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: