Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Institut Català de Finances presenta projectes de finançament als empresaris del Penedès

L’ICF va explicar com treballen, i què podem oferir a l’empresariat de la comarca per donar-los suport tant a l’hora d’inversions com d’altres projectes que necessitin suport econòmic.

Al Fòrum Berger Balaguer s’ha fet aquesta trobada que des de l’ICF s’ha organitzat amb la voluntat d’explicar les diferents línies de finançament que ofereix aquesta banca pública adreçades principalment a petites i mitjanes empreses.

La consellera delegada de l’Institut Català de Finances, Vanessa Servera, va ser l’encarregada de donar la benvinguda i obrir l’acte presentant als assistents què és i quina feina fa l’entitat. Va donar dades també del finançament fet en el període 2020-2022 al Penedès des de l’institut. Així va apuntar la xifra de 118 clients, que s’havien beneficiat d’una inversió total de 90,3 milions d’€, i posava en valor el fet que de mitjana el retorn s’havia de fer en 11 anys.

Després la directora general de l’ICF, Anna Àlvarez, va concretar més els diferents projectes i productes que poden oferir al teixit empresarial per tal de donar-los suport en qüestions de finançament, posant l’accent en les línies de préstecs, avals i inversió en capital risc.

La transició verda, potenciar la construcció d’habitatge de lloguer social, donar suport a la transformació digital i la innovació i fer una aposta decidida per la reindustrialització són alguns els eixos de treball on es vol fer major incidència.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: