Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les millors pedreres de Catalunya prenen part a la Vilafranca Cup solidària contra el càncer

Durant el passat cap de setmana i els dos propers, l’Atlètic Vilafranca organitza aquest torneig que destinarà beneficis a la Fundació Joan Petit Nens amb Càncer.

Aquest passat dissabte arrencava la segona edició del torneig solidari de la Fundació Esportiva Atlètic Vilafranca, enguany rebatejat com a Vilafranca Cup. 2a edició de la competició que s’allargarà durant dos caps de setmana més, amb participació d’equips de totes les categories de futbol base. Les millors pedreres del futbol català es donen cita al Municipal.

Després dels primers partits, disputats els dies 3 i 4 de juny, i els que tindran lloc els dos propers cap de setmana, un total de 133 equips i 1.550 esportistes passaràn pel Municipal.

L’entrada al Municipal es lliure per tal de presenciar els partits. Hi haurà acció sobre la gespa a pràcticament totes hores en torns de matí i tarda. Els dies 10 i 11, i 17 i 18, encara hi haurà temps de gaudir dels millors equips de futbol base, i participar en aquesta causa solidària amb els infants afectats pel càncer.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: