Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’empresa del sector automobilístic Gedia España celebra el seu 25è aniversari

Dissabte van fer una jornada de portes obertes amb treballadors i familiars i el dia 30 es farà un acte oficial amb diferents autoritats de l’àmbit polític i econòmic.

El passat dissabte la multinacional alemanya Gedia, instal·lada a Santa Margarida i els Monjos, celebraba una jornada de portes obertes amb visita guiada, food trucks, inflables i jocs per a tota la família. Gedia España compta amb més de 400 treballadors i ha superar les diverses crisis i n’ha sortit reforçada tot apostant per la tecnologia. El director general de Gedia España, David Martin, explica que pels propers anys els reptes passen per seguir adaptant-se als canvis.

El 30 de juny faran un altre acte de celebració, en aquest cas més protocolari. Comptaran, entre altres, amb la visita del conseller d’Empresa, Roger Torrent i el director general d’Indústria, Oriol Alcoba.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: