Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La temporada futbolística es tanca a la comarca aquest cap de setmana, abans de la Copa

Aquest diumenge, amb el final de la Tercera Catalana, es clourà la temporada futbolística a la comarca. Dissabte que ve arrencarà la Copa Ràdio Vilafranca.

Aquest dissabte a les 18h, l’equip de Les Cabanyes visita el camp del Montbui. Un partit que es presenta crucial pels homes de Pere Costa, que necessiten guanyar per assolir la permanència a la Tercera Catalana. Després dels resultats del darrer cap de setmana, amb la derrota de l’Atlètic Vilanova i el triomf dels penedesencs per 7-0 contra la Pobla de Claramunt, l’equip necessita guanyar per mantenir l’actual 14a posició i seguir un any més a la categoria.

Un any més, el club ha viscut un curs complicat a la Tercera Catalana, novament patint fins el final per no perdre categoria. Un equip jove que s’ha hagut d’adaptar a les circumstàncies. La gran ratxa de tres victòries seguides en els últims tres partits, ha permès l’equip arribar amb opcions fins l’última jornada.

Davant seu, el conjunt groc i negre tindrà un Montbui sense grans fites en joc. L’únic alicient per l’equip de l’Anoia és finalitzar una posició per sobre de la setena que ocupen actualment. Per fer-ho hauran de guanyar i que no ho faci l’Espirall, actual sisè classificat del grup 12 de Tercera. Els vilafranquins visiten el camp del Vilanova del Camí, líder i campió de lliga.

Pel que fa a la resta, tot decidit. El Torrellenc signava la permanència la jornada anterior, amb la victòria a l’Espirall. Des de la setmana passada també ha quedat definida la nòmina d’equips que disputaran la propera edició de la Copa Ràdio Vilafranca: Riudebitlles, Espirall, La Granada i La Múnia, que ho confirmava dissabte passat.

Així, aquest cap de setmana es clourà la temporada futbolística a la comarca. Només quedarà per davant l’esperada Copa Ràdio Vilafranca, que començarà dissabte 17 de juny.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: