Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’11 de juliol es presentarà de la temporada d’espectacles professionals de Vilafranca

L’11 de juliol es presentarà de la temporada d’espectacles professionals de Vilafranca

Ja es poden reservar invitacions per a la gala de presentació de la temporada d’espectacles professionals de Cal Bolet i l’Auditori, que es farà l’11 de juliol a l’auditoria Maria Rosa Juncosa

La gala serà el dimarts 11 de juliol, a les 7 de la tarda, a l’Auditori Maria Rosa Juncosa i les invitacions ja es poden reservar a la web espectacles.vilafranca.cat. La nova temporada començarà a finals de setembre, s’allargarà fins a finals de gener i oferirà al públic 25 espectacles de teatre, música i dansa que es desvelaran al llarg de l’acte, que serà un espectacle en si mateix.

L’encarregada de presentar la gala serà l’actriu vilafranquina Gisela Guitart, que el públic del teatre Cal Bolet ja coneix perquè hi va representar l’obra ‘Amor3, Shakespeare al cap’, de la seva companyia Fac-Òf, creada el 2021 i amb qui també va representar ‘Divina de la Mort’ al teatre Maldà de Barcelona.

Durant la gala, el duet de piano i veu Aura i Biel presentaran el seu disc ‘Instants’. Una de les actuacions de la gala serà la de la Camerata Penedès, la formació resident de l’Auditori que farà un petit tast de la temporada que estan preparant.

Els assistents a la gala viuran altres actuacions, sorpreses i regals.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: