Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Empresa i Treball arxiva l’expedient contra l’Ajuntament de Sant Sadurní

La resolució indica que les mesures de l’Ajuntament pretenien garantir la salubritat del municipi i en cap cas substituir el sistema de recollida porta a porta durant la vaga.

El departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya ha arxivat l’expedient sancionador aixecat per la Inspecció Territorial de Treball a Barcelona i deixa sense efecte la denúncia contra l’Ajuntament de Sant Sadurní per vulneració del dret a vaga durant la vaga del servei de recollida d’escombraries porta a porta.

La resolució té en compte que les accions que es van dur a terme responien a l’incompliment dels serveis mínims per part dels treballadors de l’empresa concessionària i que les mesures de l’Ajuntament pretenien garantir la salubritat del municipi i en cap cas substituir el sistema de recollida porta a porta.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: