Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PSC a l’Alt Penedès i Garraf destaca que és la primera força a la vegueria Penedès

Enmig del creuament de comunicats sobre possibles pactes i acords a l’ajuntament de Vilafranca els PSC ha fet valoració dels resultats a nivell de comarca i vegueria.

Per la seva banda la Federació del PSC Alt Penedès-Garraf ha fet aquest dilluns a la tarda una roda de premsa de valoració dels resultats de les eleccions. El primer secretari, Juan Luís Ruiz, ha destacat que el PSC és la primera força política a Catalunya i també a la vegueria Penedès i també ha valorat de forma positiva el fet de ser la segona força a l’Alt Penedès i la primera al Garraf.
Pel que fa als pactes, tant Ruiz com el secretari de política municipal de la federació, Cisco de la Cruz, han apuntat que donen plena confiança a les agrupacions locals per negociar el que considerin oportú i han volgut deixar clar que la federació no dona directrius. Cisco de la Cruz creu que Vilafranca ha votat a Francisco Romero com a alcalde i que no s’entendria un pacte que no fos amb ell al capdavant. Pel que fa al Consell Comarcal i la Mancomunitat, assegura que cal esperar a la constitució dels ajuntaments

Juan Luis Ruiz i Cisco de la Cruz han apuntat com el que necessiten els municipis són governs forts i han assegurat que la convocatòria de les eleccions generals no alterarà la constitució del Consell Comarcal, que seria a mitjan de juliol.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: