Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El cicle ‘Planta’t a Cal Gallina’ finalitza amb la construcció d’un hotel d’insectes

L’Hort de Cal Gallina és un espai municipal enmig de la ciutat on encara s’hi conserven els antics bancals on es feien les sembres per produir planter.

Dissabte passat l’Hort de Cal Gallina acollia el darrer taller del cicle ‘Planta’t a Cal Gallina’ amb l’activitat ‘Fem un hotel d’insectes’. Es tractava d’una oportunitat per conèixer l’Hort de Cal Gallina, situat a l’illa de cases entre els carrers de Cal Bolet, Amàlia Soler, General Cortijo i el passeig de Rafael Soler, un espai municipal on encara s’hi conserven els antics bancals on es feien les sembres per produir planter. La tècnica de medi ambient de l’ajuntament de Vilafranca, Marta Vallès, explica el perquè de fer un hotel d’insectes.
L’activitat estava conduïda i organitzada per l’ADF 315 La Carrerada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: