Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El barri de la Girada celebra una lluïda festa, tot i la pluja que va caure diumenge al matí

Al voltant de la Rambla de la Girada, el barri ha celebrat la seva festa aquest cap de setmana, que ha estat molt concorreguda tot i la pluja de diumenge al matí.

Aquest passat cap de setmana era el torn del barri vilafranquí de la Girada, que des de divendres al vespre ha celebrat la seva festa al voltant de la seva rambla.

Divendres al vespre, al local de l’Associació de Veïns es va representar l’obra que aquesta temporada ha preparat el grup de teatre del barri, amb una bona assistència de públic.

Dissabte entre altres activitats es va fer una festa amb espectacle infantil a la tarda; i a la nit a la mateixa Rambla de la Girada sopar popular i ball de festa que també van ser molt concorreguts.

Diumenge era el darrer dia de la festa, que al matí va veure com els actes previstos es feien a cobert per la pluja, com per exemple l’exhibició de ball country.

Francesc Medina, president de l’Associació de Veïns de La Girada, feia diumenge a la tarda una bona valoració de la festa d’aquest 2023.

Els actes van acabar diumenge a la tarda amb les havaneres de ‘Blau Mediterrà’ i el tradicional rom cremat a la mitja part.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: