Dijous, 18 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vinseum organitza tres jornades portes obertes coincidint amb el dia internacional dels Museus

El Museu de les Cultures del Vi organitza activitats entre l’11 i el 20 de maig, per commemorar el Dia Internacional dels Museus que s’escau el 18 de maig.

Els responsables del Vinseum acompanyats del regidor de Cultura de l’Ajuntament han presentat el seguit d’activitats que han organitzat entre l’11 i el 20 de maig per commemorar la 46èna edició del Dia Internacional dels Museus. Com explica el director del Vinseum, Xavier Fornos, el lema en aquesta edició és ‘Museus, sostenibilitat i benestar’.

Des de Vinseum han buscat oferir un ampli ventall d’activitats al voltant del dijous 18 de maig, que és pròpiament el Dia Internacional dels Museus. Fornos apunta que s’han preparat fins a 12 activitats diferents, algunes conjuntament amb altres entitats del territori.

Entre les activitats s’han preparat un seguit de visites guiades al nou edifici del Vinseum, que es faran els dies 13, 14 i 18 de maig. Jordi Ribas, responsable d’acció cultural del Vinseum, remarcava que és una bona oportunitat per conèixer el Museu per dins.

La programació completa es pot consultar a la web www.vinseum.cat

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: