Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Vilafranca acollirà projeccions d’IMPACTE! Festival de Cinema i Drets Humans de Catalunya

Vilafranca acollirà projeccions d’IMPACTE! Festival de Cinema i Drets Humans de Catalunya

El Festival arriba a Vilafranca de la mà de Cineclub i el servei d’Igualtat i Cooperació de l’Ajuntament, amb el suport de la Diputació de Barcelona.

La Sala Zazie-Casal acollirà tres projeccions d’un festival que se celebra a diferents poblacions catalanes com Barcelona, Girona, Lleida, Reus i Vilafranca, del 3 al 21 de maig. Coincidint amb el 75è aniversari de la Declaració Universal de Drets Humans, el festival mira cap al futur i vol repensar els Drets Humans mitjançant el cinema.

A Vilafranca es podran veure tres pel·lícules, totes elles amb entrada gratuïta, a la Sala Zazie del Cinema Casal a les 6 de la tarda. El dimecres 10 es projectarà ‘L’avís al mur’, un film que parteix d’un tràgic episodi de la història d’Ucraïna, la massacre de jueus a Babyn Yar el 1941, i que es va acabar de filmar poc abans de la invasió russa que va provocar l’actual guerra que ha trencat amb la idea idíl·lica d’Europa.

El dia següent, 11 de maig, serà el torn de ‘Extraordinarias: unidas en la neurodiversidad’, un documental xilè que comparteix l’experiència de nou dones autistes a la recerca del seu reconeixement.

I finalment el dissabte 13 es projectarà ‘Els negociadors. Com construir la pau’, un documental que ofereix una mirada inquisitiva a la identitat i evolució dels mediadors i mediadores que busquen solucions als conflictes armats del segle XXI.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: